Cutie cu lavanda

Cod produs: fit8023
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

148,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Încă din antichitate lavanda este una din plantele cele mai folosite atât de egipteni care o foloseau la mumificarea cadavrelor cât și ca parfum oriental des folosit de Cleopatra și bogații vremii, cât și romanii ce o considerau sacră și se îmbăiau în ea.

În Anglia lavanda a fost floarea preferată a reginei Elizabeta I ce utiliza această plantă minune, puternic parfumată în ceaiuri ca medicament contra migrenelor cât și ca parfum de corp și cameră.

Dăruiește-i această cutie cu cel puțin 301 fire de lavandă parfumată ce îi va aduce veselie, un miros liniștitor și care poate fi păstrată timp îndelungat, lavanda fiind o plantă ce se conserva extrem de ușor pastrandu-și culoarea și parfumul chiar și atunci când este uscată.

Aranjamentul conține :

- cutie cartonată

- burete floral

- între 250-310 fire de lavandă parfumată

- accesorii

Comandă această cutie cu lavandă de la singura Florărie Non Stop din Timișoaraflori in timisoara.eu

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

 

Dimensiuni aproximative :

- înalțime: 15-20 cm  

- diametru 20-25 cm.

 

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

**Imaginea este cu titlu de prezentare, cutia și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: