Buchet Lavanda

Cod produs: fit9988
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Ambalaj Floral:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

199,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Cu toții cunoaștem florile de lavandă și mirosul spectaculos ce îl emană, dar puțini dintre voi știți că aceste flori sunt cultivate și folosite încă din timpul romanilor. Cu o istorie lungă în spate, aceste crenguțe cu flori aromate au fost folosite la început pentru a parfuma apa în timpul băii de către cei mai bogați romani, cu timpul descoperinduse și efectul terapeutic al acestora. 
  
Astăzi vă prezentăm un buchet foarte simplu dar ce impresionează atât prin culoarea și mirosul puternic, cât și prin mărimea lui, având peste 1000 de fire de lavandă proaspătă. Un buchet ce va surprinde cu siguranță, în care fiecare fir este așezat manual la locul lui iar la final totul este legat cu un material de iută și o fundă impunătoare pentru a oferi acel aspect de buchet vintage tocmai cules de pe câmp. 
  
Avantajul major al acestui buchet de lavandă este că poate fi ținut în casă câțiva ani fără a se deteriora sau ași pierde mirosul. Pentru a fi păstrat acesta necesită uscarea într-un spațiu umbros și răcoros, cu capul în jos timp de câteva săptămâni, după acest interval buchetul poate fi amplasat într-o vază fără apă sau se poate împarții în mai multe buchete mici care vor parfuma toată casă. 
  
Dăruiește acest buchet 
de lavandă proaspătă prin singura Florărie Non Stop din Timișoara și surprinde-o într-o zi în care chiar nu crede că se poate întâmplă ceva așa frumos, gestul tău va rămâne cu siguranță în sufletul ei pentru mult timp. 
  
Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIȚA. 
  

*Buchetul conține aproximativ 1000 - 1050 de fire de lavandă proaspătă. 
**Deoarece lavanda este o floare de sezon vă rugăm să verificați telefonic disponibilitatea buchetului. 

 

Dimensiuni aproximative :

- înalțime: 25-35 cm  

- diametru 25-30 cm.

 

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- După ce primiți buchetul tăiați cozile aproximativ 2 cm apoi puneți-l într-o vază cu apă curată în care ați pus continul pliculețului cu hrană pentru flori pe care-l veți primi o dată cu buchetul.

- Nu expuneți buchetul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Schimbați apa din vas odată la 2 zile sau mai repede dacă este posibil ori atunci când apa devine tulbure. Spălați vasul înainte de a reumple cu apa curată.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: