Livrare

 

Unde, cum și in cât timp livrăm ? 

Livrarea buchetelor de flori
și a aranjamentelor florale comandate din florăria online www.floriintimisoara.eu se face Non-Stop* !

Livrăm GRATUIT în Timișoara, Utvin, Dumbrăvița, Ghiroda, Chișoda și Giroc în intervalul orar 10:00 - 19:30 !

Intre orele 19:45 - 09:45 se percepe un tarif de 65 de lei pentru livrare.  

La cerere și contra cost putem livra și în celelalte localități ale județului Timiș chiar și în Arad. Prețul transportului în acest caz fiind de 1.8 lei/ km parcurs. 

In funcție de oră la care se efectuează comanda și de adresă de destinație, buchetul de flori sau aranjamentul floral va ajunge la destinație între 90 de minute și 6 ore din momentul confirmării plătii. 

Livrarea comenzilor se face în ordinea de sosire a acestora și în funcție de ora la care a fost efectuată comanda și confirmată plata. De exemplu: O comandă realizată după ora 11:00 se va livra în aceeași zi în a doua parte a zilei, adică între 14:30 și 19:30, iar o comandă realizată după ora 17:30 se va putea livra doar contra cost în aceeași zi și doar după ora 21:00. 

Livrarile la ore fixe (ex.ora 00:00, cele cu livrare la aeroport, etc) au un tarif de 75 lei și se fac doar dacă comanda este făcută cu cel putin 8 ore înainte de livrare și plata este confirmată, altfel nu putem garanta livrarea. 

Pentru a putea garanta livrarea comenziilor acestea trebuie să fie achitate integral în momentul livrării iar adresa de livrare și numărul de telefon să fie corecte și complete.

Destinatarul coletului poate fi contactat telefonic înaintea livrării, pentru stabilirea traseului de distribuție. Destinatarului nu i se va comunica în avans ce anume urmează să primească, folosindu-se termenul general de "colet". 

 

 

Dacă din cauze ce nu țin de florăria online Flori in Timișoara.eu comanda de flori nu poate fi livrată, ea rămâne procesată și disponibilă la livrare timp de 48 de ore.  

Dacă în acest timp livrarea nu a putut fi făcută, din cauze ce țin strict de disponibilitatea destinatarului, comanda se anulează automat după 48 de ore fără posibilitatea de returnare a plătii. 

In cazul în care persoana menționată ca și destinatară în comanda dvs nu este găsită la adresă / este acces restricționat în locație / adresa este o companie, un spital etc, curierii companiei noastre vor lăsa pachetele / produsele comandate la vecini / recepție / portari, urmând ca persoana ce a ridicat coletul să mentioneze pe fișa de livrare numele complet și semnătura, pentru a putea fi identificată. In aceste condiții comanda dvs este considerată livrată. In cazul refuzului de primire FloriinTimisoara.eu nu își asumă nici o răspundere cu privire la starea florilor și nu asigură în niciun fel returnarea parțială sau integrală a contravalorii comenzii. Echipa FloriinTimisoara.eu va face toate demersurile necesare pentru a comunica către client situația ce ia naștere în urma refuzului de primire al comenzii de către destinatar în vederea soluționării acesteia în măsura posibilităților.

Compania noastră nu își asumă nicio obligație dacă livrarea nu poate fi efectuată datorită informațiilor de livrare eronate, refuzului de primire din partea destinatarului sau dacă destinatarul nu poate fi contactat la datele furnizate de către client, situații de vreme extreme (cod galben / cod roșu / cod portocaliu), acces limitat la adresă, perioade foarte algomerate tip 14 feb, 1 martie, 8 martie, Paște, Crăciun etc,. Expediția comenzii în cauză se poate redirecta contra cost în o nouă locație cu livrare în termen de 48 de ore. Nu poate fi considerată nelivrata sau "livrare neconformă / marfă ofilită / marfă stricată" o comanda aflată într-o astfel de situație. Ne angajăm să oferim în cel mai scurt timp detaliile referitoare la statusul unei livrări clienților noștri atunci când ne sunt solicitate și să facem tot ce este posibil pentru a facilita livrarea comenzilor. 

In situații speciale și doar cu acordul clientului, operatorii FloriinTimisoara.eu pot solicita taxe suplimentare de manipulare și ambalare pentru produse supra-dimensionate sau care trebuie livrate in localități/adrese cu acces limitat/dificil, situații de vreme nefavorabilă (cod galben/cod portocaliu/cod roșu). In situații de acest tip se va încerca o nouă livrare la data la care este posibil, menținându-se legătura cu expeditorul, acesta din urmă înțelegând riscurile asociate mărfurilor de tip perisabil. 

 
 
 
 
 
*  Exeptie fac zilele de Sărbători Pascale, Crăciun, Anul Nou și 2 săptămâni în cursul anului când suntem în concediu. Datele în care nu suntem deschiși vor fi vizibile pe site și vor fi anunțate din timp pe rețelele sociale.