Despre noi

 

Povestea noastră a început în anul 2009 când am deschis în Cluj-Napoca prima florărie online din rețeaua Smart Delivery, Flori la Cluj.ro, urmând după aceea în 2013 și cea din Sibiu, Flori in Sibiu.ro
Dragostea și pasiunea pentru flori, munca depusă și experiența acumulată în 5 ani dar și cererea clienților noștri de a livra în Timișoara ne-au determinat în 2014 să deschidem
Flori in Timișoara.eu
  
Suntem o florărie online locală care își dorește să fie o alternativă la ceea ce găsiți acum pe piața online din Timișoara și chiar din România. La noi nu găsiți doar flori, cadouri și operatori care își doresc să vă vândă neapărat un buchet sau aranjament floral, găsiți o echipă tânără cu experiență în design floral gata oricând să vă ofere sprijinul în alegerea florilor sau a cadourilor atunci când nu știți ce ați vrea să oferiți. 
Folosim serviciile celor mai buni furnizori de flori din Olanda pentru a avea întotdeauna certitudinea livrării de flori proaspete și spre deosebire de alte florării livrarea se face cu echipa noastră de curieri. 

Suntem Non Stop la dispoziția dumnevoastră online și telefonic, oferindu-vă consultanță în alegerea florilor ideale pentru persoana care urmează să le primească și livrare gratuită în Timișoara, Utvin, Dumbrăvita, Ghiroda, Chisoda și Giroc. 
  
Indiferent de ocazia pentru care trimiți flori, serviciile noastre îți stau la dispoziție oferindu-ți peste 300 de buchete, aranjamente florale și cadouri din care să alegi, iar dacă nu găsești ceea ce dorești florării noștri îți stau la dispoziție pentru a creea ceva unic.   

Fiecare buchet de flori este realizat cu pasiune și pricepere, culoarea și forma lor pot să ducă un mesaj dincolo de distanță. Dorim să va oferim un serviciu unic, tocmai de aceea aveți posibilitatea ca alături de flori să trimite-ți și un mesaj pe care noi îl vom tipări pe cartonașe hand-made.  

Pentru orice problemă, comandă unică, personalizată te rugăm să ne contactezi, te ajutăm cu drag la orice oră.