Termeni şi condiţii

 

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Ne asumam dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare. Imaginile produselor de pe magazin sunt cu titlu de prezentare. Acestea pot diferi cate o data fata de produsul ce-l prezinta, in functie de furnizorii consumabilelor cu care lucram. Serviciul nostru include comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.


Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site, intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, iar in cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita acolo.

 

Unde, cum și in cât timp livrăm ?

Livrarea buchetelor de flori și a aranjamentelor florale comandate din florăria online www.floriintimisoara.eu se face Non-Stop* !

Livrăm GRATUIT în Timișoara, Utvin, Dumbrăvița, Ghiroda, Chișoda și Giroc în intervalul orar 10:00 - 19:45 !

Între orele 20:00 - 09:45 se percepe un tarif de 60 de lei pentru livrare.  

La cerere și contra cost putem livra și în celelalte localități ale județului Timiș chiar și în Arad. Prețul transportului în acest caz fiind de 1.5 lei/ km parcurs. 

In funcție de oră la care se efectuează comanda și de adresă de destinație, buchetul de flori sau aranjamentul floral va ajunge la destinație între 90 de minute și 6 ore din momentul confirmării plătii. 

Livrarea comenzilor se face în ordinea de sosire a acestora și în funcție de ora la care a fost efectuată comanda și confirmată plata.

De exemplu: O comandă realizată după ora 11:00 se va livra în aceeași zi în a doua parte a zilei, adică între 14:30 și 19:30, iar o comandă realizată după ora 17:30 se va putea livra doar contra cost în aceeași zi și doar după ora 21:00. 

 

Livrările la ore fixe (ex.ora 00:00, cele cu livrare la aeroport, etc) au un tarif de 50 lei și se fac doar dacă comanda este făcută cu cel putin 8 ore înainte de livrare și plata este confirmată, altfel nu putem garanta livrarea. 

Pentru a putea garanta livrarea comenziilor acestea trebuie să fie achitate integral in momentul livrării iar adresa de livrare și numărul de telefon sa fie corecte si complete.

Destinatarul coletului poate fi contactat telefonic înaintea livrării, pentru stabilirea traseului de distribuție. Destinatarului nu i se va comunica în avans ce anume urmează să primească, folosindu-se termenul general de "colet". 

Dacă din cauze ce nu țin de florăria online Flori in Timișoara.eu comanda de flori nu poate fi livrată, ea rămâne procesată și disponibilă la livrare timp de 48 de ore.  

Dacă în acest timp livrarea nu a putut fi făcută, din cauze ce țin strict de disponibilitatea destinatarului, comanda se anulează automat după 48 de ore fără posibilitatea de returnare a plătii. 

In cazul în care persoana menționată ca și destinatară în comanda dvs nu este găsită la adresă / este acces restricționat în locație / adresa este o companie, un spital etc, curierii companiei noastre vor lăsa pachetele / produsele comandate la vecini / recepție / portari, urmând ca persoana ce a ridicat coletul să mentioneze pe fișa de livrare numele complet și semnătura, pentru a putea fi identificată. In aceste condiții comanda dvs este considerată livrată. In cazul refuzului de primire FloriinTimisoara.eu nu își asumă nici o răspundere cu privire la starea florilor și nu asigură în niciun fel returnarea parțială sau integrală a contravalorii comenzii. Echipa FloriinTimisoara.eu va face toate demersurile necesare pentru a comunica către client situația ce ia naștere în urma refuzului de primire al comenzii de către destinatar în vederea soluționării acesteia în măsura posibilităților.

Compania noastră nu își asumă nicio obligație dacă livrarea nu poate fi efectuată datorită informațiilor de livrare eronate, refuzului de primire din partea destinatarului sau dacă destinatarul nu poate fi contactat la datele furnizate de către client, situații de vreme extreme (cod galben / cod roșu / cod portocaliu), acces limitat la adresă, perioade foarte algomerate tip 14 feb, 1 martie, 8 martie, Paște, Crăciun etc,. Expediția comenzii în cauză se poate redirecta contra cost în o nouă locație cu livrare în termen de 48 de ore. Nu poate fi considerată nelivrata sau "livrare neconformă / marfă ofilită / marfă stricată" o comanda aflată într-o astfel de situație. Ne angajăm să oferim în cel mai scurt timp detaliile referitoare la statusul unei livrări clienților noștri atunci când ne sunt solicitate și să facem tot ce este posibil pentru a facilita livrarea comenzilor. 

In situații speciale și doar cu acordul clientului, operatorii FloriinTimisoara.eu pot solicita taxe suplimentare de manipulare și ambalare pentru produse supra-dimensionate sau care trebuie livrate in localități/adrese cu acces limitat/dificil, situații de vreme nefavorabilă (cod galben/cod portocaliu/cod roșu). In situații de acest tip se va încerca o nouă livrare la data la care este posibil, menținându-se legătura cu expeditorul, acesta din urmă înțelegând riscurile asociate mărfurilor de tip perisabil. 


Obligatiile dumneavoastra de inregistrare
In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale
Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. Inregistrarea ca membru, parola si comportamentul ca membru Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

Publicitate si legaturi cu alte site-uri
Sunteti de acord cu urmatoarele : operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

Copyright ©
Intregul continut al site-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica Web, scripturi, programe, logo-uri, baze de date - este proprietatea Smart Delivery SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Smart Delivery SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Dumneavoastra, ca utilizator sunteti pe deplin acord cu cele de mai sus.

Promotii si concursuri
Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Garantii

Produsele comercializate de Flori in Timisoara beneficiaza de garantie in baza legislatiei în vigoare (OG nr. 21/1992, Legea nr. 449/2003, OG nr. 174/2008).

Detalii despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate pe Site.

Informatii cu privire la termenii si conditiile de garantie si instructiunile de utilizare generale a diferitelor tipuri de Produse pot fi predate/deveni accesibile odata cu livrarea sau pot fi solicitate prin e-mail.

Flori in Timisoara va valida solicitarea dvs. de garantie doar daca Produsul returnat este intact si insotit de elementele doveditoare ale achizitiei.

Returnarea Produsului se poate realiza prin curier la adresa punctului de lucru mentionate in rubrica Contact.

Garantia nu va fi acordata in cazul Produselor ce prezinta urme de lovituri, crapaturi, zgarieri.

 

Solutionarea disputelor

In toate cazurile, Vanzatorul si Cumparatorul vor incerca sa solutioneze pe cale amiabila orice diferend, disputa ori litigiu decurgand din/sau in legatura cu Contractul si/sau acesti Termeni si Conditii, inclusiv referitor la validitatea, interpretarea, executarea ori incetarea efectelor acestora.

In vederea transarii oricarei nemultumiri cu privire la Produsele si/sau Serviciile oferite de Flori in TImisoara.eu ce nu au fost solutionate cu ajutorul reprezentantilor nostri Costumer Service, va rugam sa ne contactati utilizand urmatoarea adresa de corespondenta electronica office@floriintimisoara.eu .

Termenul maxim de solutionare a oricarei dispute/reclamatii este de 30 zile calendaristice.

Sfaturi pentru ingrijirea plantelor

Pentru a avea grija in mod corespunzator de florile pe care tocmai le-ai primit trebuie sa respecti urmatoarele instructiuni.
Daca ai primit un buchet de flori:
- pune florile, cat mai curand, intr-o vaza suficient de mare;
- schimba apa zilnic (imediat ce devine tulbure, trebuie improspatata);
- pastreaza florile intr-un loc cat mai racoros si mai putin insorit.
Daca ai primit un aranjament de flori, impreuna cu burete floral:
- ai grija ca buretele sa ramana umed tot timpul (florile absorb apa din el);
- evita mutarea aranjamentului;

-pastreaza aranjamentul intr-un loc cat mai racoros si mai putin insorit.

Alaturi de buchetul pe care tocmai l-ai primit, ai atasat un pliculet cu conservant, care te va ajuta sa prelungesti viata florilor si sa le mentii cat mai frumoase. Inainte de adaugarea conservantului trebuie sa respecti urmatorii pasi:
- dizolva continutul pliculetului in jumatate de litru de apa curata;
- taie cozile florilor in diagonala, cu aproximativ 2 cm.
ATENTIE! Conservantul se poate utiliza doar pentru florile taiate, la o singura schimbare a apei.
Iti recomandam sa pastrezi florile la o temperatura cat mai scazuta, sa le feresti de curent si de socuri fizice (mutat, lovit etc.) sau termice (treceri de la cald la frig).


Conditii de returnare
Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati cadouri online. Daca nu sunteti incantat de cadourile cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

Conform OUG 34/2014, florile constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid și sunt exceptate de la dreptul de retragere. 
Jucăriile sau vazele și alte produse neperisabile comercializate de Flori in Timisoara.eu se pot returna după următoarea procedură:

Procedura de denuntare si retur:

1. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, florile si dulciurile nu se pot returna, jucariile, vazele si cosurile, da. 
2. Returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa: Piața Petőfi Sándor Nr. 8, Timișoara 300521, prin orice curier doriti. Transportul coletului de retur va fi platit de catre Smart Delivery.
3. In colet se vor afla toate documentele primite initial, precum si o adresa scrisa, semnata de persoana care a initiat si platit comanda, care notifica denuntarea contractului si solicita returnarea sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii. 
4. Coletul trebuie trimis la sediul Flori in Timisoara.eu in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.
5. Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere.

In urma intrării în vigoare a OUG 34/2014, consumatorii au dreptul de a renunța la cumpărare în termen de 14 zile calendaristice de la data intrării în posesia fizică a produsului. Clientul trebuie sa ne anunte prin mail, posta, telefon, SMS, verbal etc.


Limitare de responsabilitate
Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel pierderi. Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor.

Dispute si Conflicte
Orice tentativa de acces neautorizat la site si orice încercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Orice conflict aparut între companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu iar solutionarea conflictelor este de competenta instantelor romanesti.

ACCEPTATI SI INTELEGETI IN MOD EXPRES CA: NU OFERIM NICI UN FEL DE GARANTIE, DIRECTA SAU INDIRECTA CA: SERVICIUL VA FI POTRIVIT CERINTELOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL VA FI NEINTRERUPT, SIGUR SI FARA ERORI DE ORICE FEL; CALITATEA INFORMATIILOR, DATELOR, IMAGINILOR, PRODUSELOR OBTINUTE CONTRA COST SAU GRATIS PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI VA CORESPUNDE CERINTELOR SI ASTEPTARILOR DUMNEAVOASTRA; SERVICIUL POATE FI INTRERUPT DE CATRE PROPRIETARI SAU ADMINISTRATORI IN ORICE MOMENT FARA NICI O NOTIFICARE PREALABILA SI FARA NICI UN FEL DE PRETENTIE DE ORICE FEL DIN PARTEA DUMNEAVOASTRA; PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI NU SE OFERA NICI UN FEL DE GARANTIE SAU CERTITUDINE ALTELE DECAT CELE IN MOD EXPRES SPECIFICATE IN ACESTI TERMENI DE OFERIRE A SERVICULUI; SUNTETI DIRECT SI DEPLIN RESPONSABIL PENTRU ORICE ACTIVITATE SI/SAU CONTINUTUL ORICAREI DATE, INFORMATII, IMAGINI, TEXT, INREGISTRARI AUDIO SAU VIDEO SAU A ORICAREI ALTE CONTRIBUTII PE CARE O FACETI SI/SAU O FACETI DISPONIBILA SI/SAU O TRANSMITETI IN CONDITIILE PREZENTILOR TERMENI AI SERVICIULUI; FORTA MAJORA EXONEREAZA DE RASPUNDERE PARTEA CARE O INVOCA IN CONDITIILE LEGII; NU SUNTEM RESPONSABILI SI NU PUTEM FI TINUTI RESPONSABILI IN NICI UN FEL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE PAGUBA SI/SAU PROBLEMA DIRECTA SAU INDIRECTA, DE ORICE NATURA, CA URMARE A FOLOSIRII SERVICIULUI.

 

 Exeptie fac zilele de Sărbători Pascale, Crăciun, Anul Nou și 2 săptămâni în cursul anului când suntem în concediu. Datele în care nu suntem deschiși vor fi vizibile pe site și vor fi anunțate din timp pe rețelele sociale.