Magenta Love - dovleac cu flori

Cod produs: fit8702
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

299,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Magenta Love - Eleganța și Rrafinament într-un Dovleac cu Flori

Pășește într-o lume a luxului și rafinamentului cu Magenta Love - dovleacul cu flori de la Florăria Noastră din Timișoara. Acest aranjament floral desăvârșit este alcătuit într-un dovleac vopsit și decorat manual cu foiță de aur, simbol al regalității și frumuseții naturii. În interiorul acestei capodopere, vei descoperi o combinație armonioasă de flori: trandafiri senzuali, orhidee regală cu petale delicate, frezii parfumate, cale mărețe și dalii spectaculoase.
Această combinație de culori și forme emană o eleganță rar întâlnită și transformă fiecare spațiu într-o oază de frumusețe.

La Florăria Noastră din Timișoara, ne dedicăm pasiunii pentru arta florală. Magenta Love reprezintă simbolul dedicării noastre pentru frumusețea naturii și pentru clienții noștri pretențioși. Cu serviciul nostru de livrare flori în Timișoara, aducem această minunată creație direct la ușa ta, creând astfel o experiență de neuitat.

Alege Magenta Love - dovleac cu flori pentru a celebra momentele speciale din viața ta sau pentru a face un dar de neuitat persoanei dragi. Cu fiecare floare aleasă cu grijă și cu fiecare detaliu prețios, acest aranjament devine mai mult decât un simplu buchet - este o poveste de frumusețe și eleganță. Comandă acum și bucură-te de rafinamentul autentic al Magenta Love!

Aranjamentul floral Magenta Love - dovleac cu flori  conține :

- dovleac vopsit
- burete floral
- 25 - 27 fire de flori ( mixul floral poate să difere în funcție de disponibilitatea stocului)
-verdeață
-accesorii

Comandă acest aranjament Magenta Love - Dovleac cu Flori de la singura Florărie Non Stop din Timișoaraflori in timisoara.eu

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

Dimensiuni aproximative :

- înalțime: 25-35cm  

- diametru: 20-35 cm.

 

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest produs se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum dalie, astilbe, frezii, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, culoarea dovleacului , culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Produsele Flori in Timisoara.eu sunt creații de artă florală. Fiecare buchet sau aranjament floral este o reinterpretare artistică a floriștilor noștrii, produsele sunt unicat și sunt special create pentru fiecare client în parte, implicând manufactura.

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: