Rosu Tomnatic

Cod produs: fit6955
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

231,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Dovleacul în basme și povești este un obiect fermecat, în cazul Cenușăresei acesta se transformă într-o frumoasă caleașcă de cleștar, astfel noi am creat un dovleac plin cu flori proaspete în nuanțe tomnatice pentru a însoți povestea ta și pentru a oferi un moment de magie și veselie persoanei ce îl va primi.

Dăruiește un dovleac cu flori de toamnă de ziua onomastică și aniversară, sau atunci când vrei să renunți la banalul buchet de flori și iți dorești un cadou deosebit pentru o persoană deosebită.

Aranjamentul conține :

- dovleac natural

- burete floral

- mix floral de toamnă  ( mixul floral poate să difere în funcție de stoc și anotimp )

- verdeață și accesorii

Comandă acest dovleac cu flori de toamnă de la singura Florărie Non Stop din Timișoara, flori in timisoara.eu și cu sigurantă iubita sau prieteni tăi vor avea parte de o surpriză placută.

      
Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIȚA.  

 

Dimensiune aproximativă:

- lungime : 15-20 cm

- inaltime : 15-20 cm

 

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum  crocosmia, leucadendron, frezie, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, forma dovleacului , culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: