Vibratii de toamna

Cod produs: fit9258
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

219,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Roșu, portocaliu, galben de soare, toate așezate grațios într-un dovleac natual împletind culorile toamnei în vibrații puternice făcând din acest aranjament floral cadoul perfect pentru zilele de toamnă.

Aranjamentul conține :

- dovleac natural

- burete floral

- 2 lisianthus

- 3 germini

- 2 dianthus

- 1 trandafir

- 1 crizantemă

- 2 ardei decorativi

- 3 cleosia

- verdeață și accesorii

Comandă acest dovleac cu lisianthus și  trandafiri de la singura Florărie Non Stop din Timișoara , flori in timisoara.eu   

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim  LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

Dimensiune aproximativă:

- diametru : 20-25 cm

- inaltime : 20-25 cm

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum  dianthus, celossia, ardei decorativ, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, dovleacul , culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: