Trandafir de Ciocolata in cutie

Cod produs: fit9137
Disponibilitate: Out Of Stock
* Alege Modelul:

* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

122,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Ce doamnă sau domnișoară poate rezista unei asemenea tentații ? Cu toți știm că ciocolata și trandafirii sunt punctele slabe ale doamnelor, de aceea florarii noștri sau gândit să realizeze aceste aranjamente în cutie cu trandafiri trași în ciocolată, o minunăție ce o va lasă cu gura căscată. 
  
 Bineînțeles, am ales să îți oferim mai multe opțiuni , un model de cutie cu trandafir natural tras în ciocolată potrivită pentru fiecare doamnă. Po
ți alege cutia mov potrivită pentru o doamnă mai conservatoare, cutia roșie cu trandafirul de ciocolată în mijloc și o acadea din porțelan rece pentru o persoană căruia vrei să îi transmiți un mesaj de iubire pură, copilărească , sau de ce nu , cutia cu trandafir natural tras în ciocolată și eucalipt roz pentru o domnișoară ce iubește viața și această culoare. 
  
 După cum vezi, avem câte un model pentru fiecare doamnă sau domnișoară din viața ta, tot ce trebuie să faci este să alegi cadoul perfect de la singura Florărie Non Stop din Timișoara, flori în timisoara.eu și de restul ne ocupam noi cu drag. 

Îngrijirea unui trandafir natural tras în ciocolată este foarte simplă mai ales dacă acesta se află într-o cutie, aceasta având în principal rol de protecție cât și decorativ : 

- trandafir natural tras în ciocolată  nu trebuie plasat niciodată în razele directe ale soarelui , astfel protejându-i culoarea 

-acesta nu trebuie amplasat într-o încăpere cu umiditate excesivă  sau în spații unde folosiți un umidificator de aer. 
-nu atingeți cu degetele floarea deoarece grăsimea secretată de pielea umană poate decolora si deteriora floarea. 
  
 Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  
  
 *Trandafirul natural tras in ciocolata nu este un produs comestibil ci unul cu scop decorativ, nu ne asumam daca acesta este consumat.

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: