Toamna Colorata

Cod produs: fit8752
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Ambalaj Floral:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

299,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 În apusul plăpând, toamna mângâie cerul cu ultimele raze răzlețe de soare roșiatic peste câmpurile bogate și copacii cu frunze ruginii. Un feeric peisaj de toamnă am încercat să reproducem și noi creeand acest buchet cu trandafiri roșii, cale , germini și minirose portocalii, green trick dar și mici fructe de hypericum ce amintesc de roadele pământului și bogatele recolte culese toamna iar pentru un plus de originalitate am adăugat și doi dovleci naturali. 
  
 O persoană visătoare, îndrăgostită de culoare este destinatara perfectă pentru acest buchet, o rază de soare îi va lumina încăperea atunci când va primi acest buchet și micile tărtăcuțe o vor face să zâmbească de fiecare dată când privește buchet primit. 
  
Un buchet cochet precum o expozie de culori este o încantare atât într-o zi ploioasă de toamnă dar și atunci când vrei să o surprinzi cu adevărat. 
  
 Buchetul conține: 
  
-2 mini dovleci (tărtăcuțe ) 
  
-2 cale  
  
-4 trandafiri roșii 
  
-3 trandafiri galbeni 
  
-3 germini 
  
-4 hypericum 
  
-3 green trick 
  
-3 minirosa 
 

Comandă acest buchet de toamna de la singura Florărie Non Stop din Timișoara și cu sigurantă vei fi foarte apreciat.   

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVITA.  

Imaginea este cu titlu de prezentare, culoarea florilor poate să difere în funcție de stocul disponibil. 
    

Important: Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete, astfel în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 27 de grade Celsius. În acest caz persoana care va primi acest aranjament se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui! 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: