Simfonia culorilor

Cod produs: fit9172
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

212,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 Toamna este anotimpul în care avem cele mai frumoase și calde culori , precum o simfonie cântată de Beethoven ce îți rămâne întipărită în minte. Un cadou mai neobișnuit dar cu un aer avangardist, acest dovleac cu flori colorate este alegerea perfectă atunci când vrei să îi transmiți un mesaj. 
  
 Fie că îi spui "La Mulți Ani" sau " Te Iubesc" fii îndrăzneț și alege un cadou mai neobi
șnuit pentru ai acapara atenția și a o face să zâmbească. 
    
  Dovleacul cu flori suave, colorate, perfecte de toamnă, precum leucospermum, hortensie, trandafiri, cale, miniroze și multe altele se unescu într-un cântec dulce cu note aromate realizând simfonia perfectă într-o zi colorată
  
 Oferă acest dovleac cu trandafiri de la singura Florărie Non Stop din Timișoara, flori in timișoara.eu și noi îți garantăm cel puțin un zâmbet din partea ei. 

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim  LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

Dimensiune aproximativă:

- diamentru : 15-20 cm

- inaltime : 20-30 cm

 

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum hortensie, black bacara, floare lotus, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, dovleacul , culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Produsele Flori in Timisoara.eu sunt creații de artă florală. Fiecare buchet sau aranjament floral este o reinterpretare artistică a floriștilor noștrii, produsele sunt unicat și sunt special create pentru fiecare client în parte, implicând manufactura.

 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: