Ritm de Dans

Cod produs: fit9001
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

139,99 Lei
Cantitate:
- +
 

Însoțiți de acordurile notelor ce sună lin din fermecatul pian, trandafiri galbeni și iriși albaștri dansează înfocat acaparând toate privirile din jurul lor. Optimismul și  gingăşia sunt doar câteva sentimente exprimate atunci când dăruiești această cutie cu iriși și trandafiri galbeni, cadoul ideal pentru orice femeie din viața ta. 

 Încă din antichitate iriși simbolizează noblețea și pacea, fiind aminitit chiar și în cele mai vechi legende, atunci când învingătorului în luptă i se oferea o cunună realizată din iris și flori galbene pentru ai aduce noroc în viitoarea luptă. 
  
 O poți surprinde într-o zi obișnuită sau atunci când vrei să îi aduci soarele în ziua ei oferindu-i această cutie viu colorată cu iris și trandafiri galbeni. 
  
 Aranjamentul conține : 
  
-cutie cartonată 
  
-burete floral 
  
-5 trandafiri 
  
-7 iriși 
  
-2 solidago 
  
-verdeață 

Comandă aceasta cutie cu flori viu colorata de la singură Florărie Non Stop din Timișoara și cu sigurantă cadoul pentru ea va fi foarte apreciat.  

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVITA.  
    

Important: Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete, astfel în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 27 de grade Celsius. În acest caz persoana care va primi acesta cutie se poate bucura mult mai mult de prospețimea ei!

*Imaginea este cu titlu de prezentare, cutia poate sa difere in functie de stocul disponibil!

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: