Plic cu trandafiri rosii

Cod produs: fit9171
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

179,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Trandafiri roșii, un simbol al dragostei, senzualității și iubiri în contrast cu o hortensie albă, fac din această cutie tip plic un cadou ideal pentru o ocazie frumoasă din viața ta. Fie că îl dăruiești iubitei, soției sau altor persoane dragi, acest plic cu trandafiri roșii va fi cu siguranță un cadou floral apreciat și admirat.

Comandă acest plic cu hortensie și trandafiri , împreună cu urările tale de " La Mulți Ani " sau mesajul de iubire noi îl vom livra în cel mai scurt timp și mai ales realizat din cele mai proaspete flori.

Aranjamentul conține :

- cutie cartonată tip plic

- burete floral

- hortensie

mix floral cu trandafiri și miniroze ( mixul floral poate să difere în funcție de sezon)

- verdeață

 Indiferent de ocazie, trimite aceast plic cu trandafiri si hortensie prin singura Florărie Non Stop din Timișoara, flori in timisoara.eu 

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim  LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

Dimensiune aproximativă:

- lungime : 20-30 cm

- inaltime : 25-30 cm

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum  hortensie, amaranthus etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, cutia, culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: