Plic cu flori roz

Cod produs: fit9201
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

187,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Feminin și delicat, acest plic cu flori roz este cadoul perfect atunci când vrei să îi transmiți un mesaj cu ajutorul florilor. Culoarea roz este una liniștitoare, ce transmite sentimente de iubire profundă cât și admirație, de aceea acest plic cu flori roz este cadoul floral ideal pentru ea.

Dacă este o persoană cu înclinați artistice acest plic cu flori roz îi va aduce inspirație datorită jocului de nuanțe cât și a formei fiecărei flori, dăruiește-l cu încredere, suntem siguri că va smulge măcar un zâmbet într-o zi aglomerată.

Aranjamentul conține:

- cutie cartonată tip plic

- burete floral

- 4 trandafiri și miniroze

- 1 lisianthus

- 2 alstroemeria

- 1 crizantemă

- 1 cupă de crin

- verdeață

Indiferent de ocazie, dăruiește acest plic cu flori roz prin singura Florărie Non Stop din Timișoara, flori in timisoara.eu 

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim  LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

Dimensiune aproximativă:

- lungime : 20-30 cm

- inaltime : 25-30 cm

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum  crin, alstroemeria, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, cutia, culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: