Planta de cafea

Cod produs: fit9161
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege Modelul:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

99,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 Ce ai zice să te trezești în fiecare dimineață cu o cană plină cu cafea sau mai bine zis cu o plantă de cafea 100% autentică ? Cafeaua la ghiveci sau denumită stiințific Coffea Arabica este chiar planta de cafea din care tu îți savurezi în fiecare dimineață, delicioasa licoare ce poate fi preparată în atât de multe feluri și care ne trezește simțurile.  Având o creștere lentă aceasta ajunge la maturitate abia după 4-5 ani bineînțeles dacă îi permiți și nu o tunzi des, astfel după această perioadă planta Coffea Arabica face flori urmate de boabe de cafea dacă polenizarea se face corect. 
  
 Te poți chiar bucura de cultura proprie dar trebuie să știi înainte de asta că  plantă nu suportă temperaturi mai mici de 15 grade  astfel trebuie p
ăstrată în ghiveci de dimensiuni adecvate dar pe timpul verii o poți scoate chiar pe terasă sau în grădină. 
  
 Descoperă o experiență unică cu această plantă de cafea minunată sau oferă un cadou deosebit unui prieten sau prietenă . 
  
 Suntem siguri că cele mai frumoase cadouri sunt cele florale, așa că noi, cei de la singura Florărie Non Stop din Timișoara , flori in timisoara.eu îți punem la dispoziție cele mai inedite colecții florale și flori în ghiveci pentru a impresiona persoana dragă. 
  
 Îngrijire planta de cafea
  
-substratul se recomandă să fie foarte bine drenat , ph-ul optim pentru această plantă este de 6,5. 
  
-udarea se face în cantități generoase mai ales vara, date fiind temperaturile ridicate planta poate fi stropită chiar și pe frunze cu apă. Iarna și în perioadele mai reci udarea se face în cantități reduce lăsând pământul să se usuce între udări. 
  
-temperatura preferată de această plantă este una între 16-25 grade, niciodată sub aceste valori fiind o plantă ce nu suportă frigul sau înghețul. 
  
-fertilizarea se face de 2 ori pe lună de primăvara până toamna îngrășământul folosit este cel de tipul plantelor cu flori. 

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim  LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: