Maslin Olea Europaea

Cod produs: fit9240
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

135,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Măslinul Olea Europaea este originar din Bazinul Mediteranean și zonele tropicale ale Orientul Mijlociu dar în ultimul timp se pot cultiva și la noi în țară în ghiveci ca arbore decorativ pentru gradină și terasă.  Îngrijirea acestuia este simplă de aceea este cadoul ideal pentru a fii oferit ca amintire într-un moment special din viața ta.

De asemenea pentru a dărui un cadou special noi iți oferim GRATUIT un ghiveci ceramic într-o culoare vesela ce vă pune în valoare frumusețea măslinului tai.

Comandă MASLIN ÎN GHIVECI de la singura Florărie Non Stop din Timișoara , flori in timisoara.eu   

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim  LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

 

Condiții de creștere:

- măslinul se cultiva în ghivece largi de peste 40 L , acesta preferă soluri nisipoase în general formate din turbă, pământ de pădure și nisip.

Lumina:

- măslinul prefera locurile însorite, cu lumina puternică, astfel se va dezvolta armonios și va produce flori urmate de fructe.

Udarea:

- udarea măslinului se va face regulat, acesta preferă solul umed în permanență dar niciodată nu trebuie să lăsați apă în farfuria ghiveciului.

Înmulțirea:

- înmulțirea măslinului se face cu ajutorul semințelor, al butașilor pe timp de vară sau prin altoire.

Fertilizarea:

- măslinul are nevoie de îngrășământ o dată pe lună de primăvara până toamna , se pot utiliza îngrășăminte universale.

Iarna se recomandă să păstrați măslinul în locuri ferite de ger și îngheț precum beciuri luminoase, terase închise , etc, este recomandat ca temperatura în spațiul în care este amplasat să nu scadă sub 6-9 grade.

Dimensiune aproximativă:

- înălțime: 25-30 cm

- diametru ghiveci: 10-12 cm

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: