Juve Y Camp Rose Brut

Cod produs: fit9056
Disponibilitate: Out Of Stock
* Alege localitatea de destinație:

218,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 Juve y Camps este o fabrică de familie situată în San Sadurni d "Anoia, un mic oraș din regiunea nord-estică Penedes, langă Barcelona. Fondată în 1921 de către Joan Juve Baques și soția sa, Teresa Camps Farre, istoria celor trei generații a vinificației a dus la o reputație internatională pentru producerea de Cava de calitate superioară. Povestea lui Juve y Camps a început cu peste 200 de ani în urmă, când Joan Juve Mir, un cultivator de vită de vie indrăznet și intreprinzător, cu idei înaintea timpului său, a pus temelia pentru ceea ce va deveni firma de familie. Fiul său, Antoni Juve Escaiola, a continuat moștenirea. Au existat numeroase provocări, inclusiv ciumă teribilă de filoxeră. Susținând replantarea (la fel că și alte figuri de conducere ale Penedes), el a condus o încercare de a restaura vii și de a reconstrui producția de vin din regiune. Respectat și iubit de contemporanii săi, exemplul său ia încurajat pe fiul său, Joan Juve Baques, să construiască prima vinărie a familiei. Joan Juve Baques sa căsătorit cu Teresa Camps Farre, o femeie exceptională și un sustinător entuziast care, în 1921, a inspirat soțul ei să lanseze primul vin spumant sub marca Juve. A fost făcută în pivnițele subterane aflate în casa familiei din San Sadurni d "Anoia. Astăzi, Juve y Camps sa stabilit că fiind cel mai considerat producător Cava din Spania. Vinurile Juve y Camps sunt servite în mod regulat la banchetele de stat date de familia regală din Spania și sunt oferite vizitatorilor și oaspeților de către guvernul național, Senatul și Congresul. 

Alcool : 12% 
  
 Categorie : Pinot Noir
  
 Litraj : 75cl 
  
 Stil : Rose Brut
  
 Țara de origine : Spania

Daruieste acest vin Juve & Camp Cava Rose Brut alaturi de cele mai proaspete buchete, aranjamente si cutii florale de la singura Florarie Non Stop din Timisoara.

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTIVN, CHISODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVITA.       

* Acest produs face parte din categoria "Cadouri " și se livrează împreună cu buchete de flori, aranjamente și cutii cu flori, cât și flori în ghiveci. Nu se poate livra individual sau însoțit de alt produs asemănător. 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: