Iubire Magica

Cod produs: fit7734
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

171,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Potrivit cercetătorilor britanici sentimentele precum iubirea intensă, devotamentul și admirația sunt mai ușor exprimate alături de flori roșii sau albe, am unit aceste culori splendide și am creeat acest aranjament cu flori deosebit. Datorita combinație de culori aranjamentul cu flori proaspete se remarcă prin stilul său simplu dar elegant, amintind prin contrastul florilor de dragoste și pasiune înflăcărată ce ia naștere din prietenie și respect fată de ea.

Aranjamentul conține :

- vas din ratan

- burete floral

-  mix floral în culori de alb și roșu ( mixul floral poate să difere în funcție de sezon)

- verdeață și accesorii

Comandă acest aranjament cu flori IUBIRE MAGICA de la singura Florărie Non Stop din Timișoara, flori in timisoara.eu și cu sigurantă iubita sau prieteni tăi vor avea parte de o surpriză placută.

      
Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIȚA.  

 

Dimensiune aproximativă:

- diametru : 15-20 cm

- inaltime : 10-15 cm

 

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest buchet conține flori de sezon precum eryngium, frezie, lalele, dianthus, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, vasul , culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: