Happy Halloween

Cod produs: fit9176
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

245,00 Lei
Cantitate:
- +
 

De Halloween înspăimânt-o cu un dovleac drăgălaș, nu totul trebuie să fie plin de sânge pentru a avea o sărbătoare autentică. Dovleacul nostru este unul zâmbareț , ce o va face să râdă de fiecare dată când îl va zări, plin cu flori în nuanțe de toamnă precum trandafiri și hypericum, este alegerea perfectă de oferit pe 31 octombrie

Aranjamentul Happy Halloween conține :

- dovleac natural

- burete floral

- 15-19 fire de flori si verdeață

- accesorii
  

Oferă-i un super cadou și surprinde-o de acest Halloween cu un dovleac cu trandafiri doar cu ajutorul nostru, cei de la flori in timisoara.eu , singura Florărie Non-Stop din Timișoara

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim  LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA

Dimensiune aproximativă:

- diametru : 15-25 cm

- inaltime : 20-30 cm

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum cymbidium, hypericum, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, cutia, culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Produsele Flori in Timisoara.eu sunt creații de artă florală. Fiecare buchet sau aranjament floral este o reinterpretare artistică a floriștilor noștrii, produsele sunt unicat și sunt special create pentru fiecare client în parte, implicând manufactura.

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: