Floral Business Gift

Cod produs: fit9182
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

321,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 Cadourile office sau corporate sunt cele mai potrivite atunci când vrei să trimiți un mesaj partenerului de afaceri. Fie că vrei să îi mulțumești , să îi urezi "La Mulți Ani !" sau să îi propui un proiect alege întotdeauna un cadou floral în culori pale, potrivite atât pentru doamne cât și domni și adaugă o sticlă rafinată de vin lângă acesta. 
  
 Noi am creat special pentru aceste momente un cadou numit Business Gift , acesta fiind compus dintr-un buchet de flori proaspete cu trandafiri, orhidee, greentrick și brunia toate așezate grațios într-o vază de sticlă, acompaniate de o sticlă de vin Château Vartely Chardonnay din 2013

 Vinul Château Vartely Chardonnay dulce (Botrytis) , este obținut din struguri albi, cu boabe supra coapte, culese mult timp după perioada de recoltă, peste care s-a așternut putregai nobil produs de ciuperca Botrytis cinerea. Gustul bogat și somptuos este dat și de patina de mucegai, iar complexitatea aromatică se dezvăluie pe deplin atunci când este savurat simplu, ca desert în sine, dar și atunci când este asociat cu cașcavaluri nobile sau deserturi fine și cremoase pe bază de citrice. 
  
 Cadoul conține : 
  
- vază din sticlă 
  
- buchet de flori compus din : 
  
- 5 trandafiri albi 
  
- 2 brunia 
  
- 4 greentrick 
  
- 2 orhidee 
  
- elemente decorative și verdeață 
  
- sticlă de vin Château Vartely Chardonnay din 2013 de 0,5 L . 
  
Oferă partenerilor un Business Gift atunci când vrei să le trimiți urările tale sau un mesaj de mulțumire cu ajutorul nostru, cei de la flori in timisoara.eu , singura Florărie Non-Stop din Timișoara

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

* Imaginea este cu titlu de prezentare, vaza poate să difere în funcție de stocul disponibil. 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: