Parfum Yves Saint Laurent Libre - cutie cu flori

Cod produs: fit9381
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

347,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Libertatea este seducătoare și această cutie cu parfum Yves Saint Laurent Libre știe să stige acest lucru prin toate florile ce o conține.  Cu o compoziție intrigantă parfumul Yves Saint Laurent Libre debutează cu esențe de portocal, ilustrate de petitgrain, împreună cu acorduri de lavandă însoțite de ulei de mandarină și coacăză neagră. Lavanda se regăsește și în notele din inimă, unde ține companie iasomiei, iar simfonia finală, de vanilie caldă, cu mosc, chihlimbar și cedru, conferă parfumului o personalitate grandioasă și face din această cutie cu flori și parfum alegerea ideală pentru zilele onomastice sau aniversările voastre.

Aranjamentul cu Parfum Yves Saint Laurent Libre conține : 

 cutie catifea

- burete floral

- 25-35 fire de flori și verdeață ( mixul floral poate să difere în funcție de sezon și disponibilitate )

- 1 x Parfum Yves Saint Laurent Libre miniatură 7 ml

- accesorii

Alege cadoul perfect pentru ea, o cutie cu Parfum Yves Saint Laurent Libre de la singura Florărie Non Stop din Timișoaraflori în timisoara.eu  

 

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim  LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

Dimensiune aproximativă:

- diametru : 20-30 cm

- inaltime : 15-25 cm

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest produs conține flori de sezon precum iris, lalele, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, cutia , culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Produsele Flori in Timisoara.eu sunt creații de artă florală. Fiecare buchet sau aranjament floral este o reinterpretare artistică a floriștilor noștrii, produsele sunt unicat și sunt special create pentru fiecare client în parte, implicând manufactura.

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: