Cutie Kinder Surprise

Cod produs: fit9046
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

215,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 Cred că toți în copilărie am primit măcar odată ouă Kinder Surprise, ardeam de nerăbdare să îl deschidem, de cele mai multe ori eram interesați doar de jucăria surpriză ce se afla în interiorul oului de ciocolată bicoloră. Copilăria este un sinonim cu fericire și strălucire, amintește-i aceste clipe unice dăruindu-i această cutie denimita"Kinder Surprise" . 
  
 Suntem siguri că toți am da orice să mai devenim măcar pentru câteva clipe copii fără griji și probleme, fără a merge la muncă și fără stres, oferă-i aceste clipe de neuitat dăruindu-i această cutie elegantă cu capac transparent legată cu o fundă în care se află trandafiri roșii și dulci ouă Kinder Surprise
  
 Aranjamentul conține: 
  
-cutie cartonată 
  
 -burete floral 
  
 -8 ouă Kinder 
  
 -15 trandafiri 
  
 -accesorii 
  
 Comandă această  cutie elegantă, cu capac transparent, legată cu o fundă satinata, plină cu 15 trandafiri roșii și 8 ouă Kinder Surprise de la singură Florărie Non Stop din Timișoara și cu sigurantă amintirea copilăriei îi va aduce zâmbetul pe buze.      
 Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTIVN, CHISODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVITA.    
        
  
 * Imaginea este cu titlu de prezentare, cutia și nuanța florilor pot să difere în funcție de stocul disponibil (ex: roz mai deschis, roz mai închis).   

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: