Cutie Jack Daniel's

Cod produs: fit9147
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

359,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 Un cadou mai mult decât versatil ce te salvează din orice situație. Fie că îl dăruiești unui cuplu , jumătatea cu flori pentru ea și cealaltă pentru el, de asemenea este un cadou ideal de casă nouă sau pentru orice aniversare. Florile ce o compun sunt delicate, în tonuri de alb și verde, eucaliptul oferă o prospețime aparte și bineînțeles sticluțele de whisky ce sunt până la urmă vedeta acestei cutii cadou. 
  
Dăruiește acesta cutie părinților, unei bune prietene sau de ce nu unui prieten ce adoră această băutură, noi, cei de la flori în timisoara.eu , singura Florărie Non Stop din Timișoara,  facem posibilă surpriza ta la orice oră din zi sau noapte. 
  
 Aranjamentul conține : 
  
-cutie cartonată 
  
 -burete floral 
  
-8 mini sticle Jack Daniel's 50cl
  
- 15- 19 
 fire flori și verdeață ( mixul floral poate să difere în funcție de sezon)
  
- accesorii
  
Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim  LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHISODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVI
ŢA.   
  

Dimensiune aproximativă:

- lungime: 25 - 35 cm

înălțime : 20 - 35 cm

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest buchet conține flori de sezon precum ornitogalum, ranunculus, dianthus, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, cutia , culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Produsele Flori in Timisoara.eu sunt creații de artă florală. Fiecare buchet sau aranjament floral este o reinterpretare artistică a floriștilor noștrii, produsele sunt unicat și sunt special create pentru fiecare client în parte, implicând manufactura.

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: