Cutie BUJORI ROZ

Cod produs: fit9030
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

233,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 În mitologia greacă Paeonia (bujorul ) este plin de mister și legende, una din ele spune că doctorul Paeon implicat în problemele amoroase ale zeilor încearcă cu disperare să ascundă un tânăr îndrăgostit de o frumoasă zeița, neputând să ducă această sarcină la capăt acesta îi oferă tânărului îndrăgostit un leac vechi ce îl transformă într-un frumos bujor roz. Arătându-și în continuare dragostea pentru frumoasa lui zeiță în nopțile cu luna plină bujorul roz strălucea în lumina acesteia fiind astfel cea mai frumoasă floare de pe pământ. 
  
 Spune această frumoasă legendă și persoanei dragi oferindu-i în semn de iubire și prețuire această fermecată cutie cu bujori, miniroze și frumoase flori de genista.  
  
 Fie că dăruiești această cutie atunci când vrei să îi spui doar cât de mult o iubești, sau de ziua aniversară, onomastică sau atunci când sărbătoriți un eveniment important cu siguranță mirosul unic al bujorilor o va răsfața și o va face să îți simtă iubirea. 
  
 Aranjamentul conține: 
  
-cutie cartonată 
  
-burete floral 
  
-2 bujori 
  
-2 miniroze 
  
-2 orhidee
  
-3 lalele 
  
-2 dianthus 

-4 trandafiri

- 2 hyacinth

- 2 antihirium

- verdeata si accesorii

  
Comandă această cutie plină de legende de la singura Florărie Non Stop din Timișoara și cu sigurantă iubita, soția, mama sau prieteni tăi vor avea parte de o surpriză incantătoare.     
      
Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHISODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVITA.  

 

Dimensiune aproximativă:

- diametru : 20-30 cm

- inaltime : 20-30  cm

* Acest aranjament conține flori de sezon precum bujor, orhidee, antihirium, panicum, hiacinth, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoare.În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, cutia, accesorile și culoarea florilor pot să difere în funcție de stocul disponibil și sezon . În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, sau doriți o anumita culoare a florilor vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 


    
  **
STOC LIMITAT !  

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: