Cupola Trandafir Somon Criogenat

Cod produs: fit9132
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

* Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

129,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 Fiind o culoare derivată din portocaliu, somonul este o culoare vibrantă ce poate caracteriza cu ușurință o persoană. Entuziaști, blajini , aventuroși dar în același timp statornici în relație, persoanele ce preferă această culoare sunt oameni ce preferă angajamentele pe termen lung, sunt foarte ordonați și urăsc să vorbească pe la spate alte persoane. În relația cu partenerul este foarte deschis și îi place să își arate sentimentele, nu același lucru se poate spune în legătură cu prieteni care preferă să fie puțini la număr dar aceste relații să fie pe viață. 
  
Sperăm că descrierea de mai sus să te ajute în alegerea perfectă a cadaului floral, noi îți recomandăm să îi dăruiești această cupolă cu trandafir criogenat somon , suntem siguri că o vei surprinde cu acest aranjament deosebit. 

Dăruiește această cupolă cu trandafir criogenat somon de la singura Florărie Non Stop din Timișoara , flori in timisoara.eu și noi îți garantăm măcar un zâmbet din partea ei de fiecare dată când va privi această cupolă cu trandafir somon

 

Îngrijirea unui trandafir criogenat este foarte simplă mai ales dacă acesta se află într-o cupolă, aceasta având în principal rol de protecție cât și decorativ : 

-trandafirul nu trebuie plasat niciodată în razele directe ale soarelui , astfel protejându-i culoarea 

-acesta nu trebuie amplasat într-o încăpere cu umiditate excesivă  sau în spații unde folosiți un umidificator de aer. 
-nu atingeți cu degetele floarea deoarece grăsimea secretată de pielea umană poate decolora si deteriora floarea. 
  
 Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  
  
 *Imaginea este cu titlu de prezentare, cupola si nuanța flori pot să difere în funcție de stocul disponibil. 

 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: