Cupola Lotus Criogenat

Cod produs: fit9136
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

* Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

285,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 Încă din antichitate, egiptenii venerau această minunată floare de lotus asociind-o cu prea mărețul soare. Această asociere a fost făcută plecând de la modul de înflorire a lotusului, acesta stă deschis deasupra apei de dimineața până dupămasa expunându-și frumusețea florală, dar atunci când soarele începe să apună și floarea începe să se închidă și pur și simplu este trasă sub apa până în zori zilei, astfel vechii egipteni o etalează în hieroglife asociată cu soarele ce dispare noaptea de pe cer și renaște dimineață . 
  
 Cu siguranță acest cadou este unul unic, poate fi oferit cu ușurință unei persoane pe care vrei să o impresionezi și să îi oferi această cupolă cu nufăr criogenat ce va rezistă în timp alături de ea. 

Într-o culoare de crem pal floarea de lotus criogenată își deschide suav petalele oferind cel mai frumos spectacol oferit de natură. L-am pus într-o cupolă de sticlă pentru al proteja așa cum și tu faci cu inima persoanei dragi. 
  
 Dăruiește-i cel mai frumos lotus criogenat în cupolă de sticlă de la singura Florărie Non Stop din Timișoara, flori în timisoara.eu pentru a păstra măcar o parte din copilarie în sufletul ei. 

Îngrijirea unui lotus criogenat este foarte simplă mai ales dacă acesta se află într-o cupolă de sticlă , aceasta având în principal rol de protecție cât și decorativ : 

-lotusul nu trebuie plasat niciodată în razele directe ale soarelui , astfel protejându-i culoarea 

-acesta nu trebuie amplasat într-o încăpere cu umiditate excesivă  sau în spații unde folosiți un umidificator de aer. 
-nu atingeți cu degetele floarea deoarece grăsimea secretată de pielea umană poate decolora si deteriora floarea. 
  
 Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  
  
 *Imaginea este cu titlu de prezentare, cupola si nuanța flori pot să difere în funcție de stocul disponibil. 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: