Cupola cu Brad Criogenat si Trandafiri

Cod produs: fit9101
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

* Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

499,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 Un cadou exclusivist ce aduce cu siguranță cele mai frumoase sentimente cu el atunci când este admirat. O cutie elegantă căptușită cu catifea fină în care stă maiestos o cupolă fermecată de spiritul Crăciunului . Un brăduț criogenat pregătit să spună cele mai frumoase povești ani la rând, decorat cu trandafiri criogentați cât și mici alte accesori precum conuri, licheni sau panglici satinate, toate alcătuiesc acest minunat cadou sub o cupolă de sticlă. Și cum altfel poate fi un brad de Crăciun decât cu luminițele ce îl fac special. 
  
 Un cadou ce va rezista cel pu
țin 10 ani spunem noi  va aduna cu succes lângă el toate momentele frumoase, o cupolă cu brad criogenat și trandafiri criogenati este de Crăciun, cadoul perfect pentru orice persoană dragă. Pentru soție sau iubită, mamă sau soacră, verișori sau prieteni, cu siguranță toți vor rămâne foarte surprinși la deschiderea acestui cadou elegant. 
  
 Dăruiește această cupolă de Crăciun celei mai dragi persoane, făcând un cadou de neuitat cu ajutorul nostru, singura Florărie Non Stop din Timișoara

 Fiind compusă doar din trandafiri,brad și accesori criogenate cupola are o viață minimă de 10 ani păstrată departe de o sursă directă de lumină cât și departe de umiditate. 
  
 Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHISODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVITA.        
  

 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: