Cufar cu crini si trandafiri

Cod produs: fit9003
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

217,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 Raze de soare parcă se ivesc din acest cufăr, precum comoara piraților crini strălucesc iar printre ei timizi dar plini de senzualitate petale roșii, jucăușe, ale trandafirilor așezați strategic parcă pe o mapa. În culori calde, acest aranjament poate transmite cu ușurințe gândurile bune și bucuria unei persoane dragi. 
  
 Dacă te întrebi cui poți dărui acest cufăr cu crini și trandafiri roșii, ei bine, oricărei perosanei dragi din viața ta, unei persoane cărei vrei să îi mulțumești, mamei sau soacrei de ziua aniversară sau de nume și de ce nu unei tinere mămici ce tocmai a născut, astfel renunți la idea de a dărui un cadou floral roz sau albastru și dăruiești un cadou inedit. 
  
 Aranjamentul conține : 
  
-cufăr cartonat 
  
-burete floral 
  
-5 trandafiri  
  
-4 crini 
  
-2 hypericum 
  
-3 solidago 
  
-verdeață 

Comandă aceast cufar cu crini și trandafiri roșii de la singură Florărie Non Stop din Timișoara și cu sigurantă cadoul pentru ea va fi foarte apreciat.  

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVITA.  

Dimensiune aproximativă:

- lungime : 20-30 cm

- înălțime: 25-35 cm

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

**Imaginea este cu titlu de prezentare, cutia , culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

*** Acest aranjament conține flori de sezon precum solidago, hypericum, etc, în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

Produsele Flori in Timisoara.eu sunt creații de artă florală. Fiecare buchet sau aranjament floral este o reinterpretare artistică a floriștilor noștrii, produsele sunt unicat și sunt special create pentru fiecare client în parte, implicând manufactura.

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: