Coșuleț de toamnă

Cod produs: fit9173
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

225,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 Zile scurte, nopți lungi dar mai frumoase alături de un coșuleț de toamnă, cu flori colorate și tărtăcuțe simpatice. Trimite-i cele mai frumoase gânduri de prietenie și afecțiune așa cum soarele ocrotește fiecare petală a florilor alături de acest coș grandios în care domnesc grațios flori precum trandafiri și miniroze dar și flori speciale ca brasica și  papav dar și un mic simbol al toamnei ascuns printre frunze rugini, o tărtăcuță mică ce parcă îți fură un zâmbet instant. 
  
 Nu mai aștepta și surprinde-o cu acest coș cu flori de toamnă de la singura Florărie Non Stop din Timișoara, flori in timisoara.eu

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim  LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA

* Acest aranjament conține flori de sezon precum panacetum, brasica, etc , în cazul în care acestea nu sunt disponibile v-or fi înlocuite cu altele păstrându-se numărul acestora. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

 ** Imaginea este cu titlu de prezentare, nuanța florilor și vasul poate să difere în funcție de stocul disponibil . În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

 

 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: