Contrast

Cod produs: fit9059
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege Culoarea Florilor:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

237,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 În arte plastice , literatură cât și în arhitectură de-a lungulul secolelor trandafiri și-au găsit cu succes locul dăruindu-ne imagini prețioase păstrate în timp. Impresioneaz-o dăruindu-i cea mai frumoasă cutie cu trandafiri pe care ea a primit-o.  Suntem convinși că a primit sau a mai văzut cutii rotunde cu trandafiri, dar noi îți oferim ceva special pentru a impresiona din prima, o cutie elegantă, neagră sau albă, ce poate fi poziționată vertical oriunde, susținându-și singură greutatea. 
  
 Fie că supriza ta va ajunge la locul ei de muncă sau acasă suntem convinși că nu a mai primit un astfel de cadou ce va atrage toate privirile oriunde va fi poziționat în cameră. 
  
 Aranjamentul conține: 
  
 -cutie cartonată 
  
 -burete floral 
  
 -21 trandafiri 
  
 -accesorii 
  
  Alege o cutie impresionantă, ce va sta grațios pe biroul ei, plină cu trandafiri de la singură Florărie Non Stop din Timișoara , îți garantăm că atunci când o va primi zâmbetele nu v-or lipsii..  
        
 Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTIVN, CHISODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVITA.         
         
* Imaginea este cu titlu de prezentare, cutia poate să difere în funcție de stocul disponibil.  

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: