Carte cu flori roz

Cod produs: fit9005
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

169,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 Un gest de tandrețe și generozitate poate fi dovedit cu ușurință cu acest aranjament. Numeroasele flori în nuanțe de roz și portocaliu o vor face să se simtă ca o prințesă iar verdele crud îi va aduce un strop de prospețime în fiecare moment în care va privi acest aranjament în formă de carte. 
  
 De obicei toți știm proverbul "dacă ai carte, ai parte", dar atunci când primești o astfel de carte plină cu flori care mai de care precum trandafiri, lalele, orhidee, hypericum, etc cu siguranță vei avea parte de cele mai calde zâmbete și cea mai frumoasă zi din ultimul timp. 
  
 Dăruiește cu drag această carte cu trandafiri unei persoane dragi fie ea prietenă, iubită, soție și de ce nu un partener de business apropiat iar gestul tău va fi mai mult decât apreciat. 
  
 Aranjamentul conține : 
  
-carte cartonată 
  
-burete floral 
  
 -6 trandafiri 
  
 -1 cymbidium 
  
-1 lisianthus 
  
-2 green trick 
  
-3 lalele 
  
-2 hypericum 
  

Comandă aceasta carte cu flori roz de la singură Florărie Non Stop din Timișoara și cu sigurantă cadoul pentru ea va fi foarte apreciat.  

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVITA.  
    

Important: Florile pe care le folosim sunt mereu proaspete, astfel în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în maxim 48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 27 de grade Celsius. În acest caz persoana care va primi acesta cutie se poate bucura mult mai mult de prospețimea ei!

*Imaginea este cu titlu de prezentare, cartea poate sa difere in functie de stocul disponibil!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum lalea, etc , în cazul în care acestea nu sunt disponibile v-or fi înlocuite cu altele păstrându-se numărul acestora. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: