Buchet Halloween

Cod produs: fit9264
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

150,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Atunci când vrei să-i oferi ceva înspăimântător de Halloween nu doar un simplu buchet, alege BUCHETUL ZILEI realizat în ediție specială de Halloween de către artiști noștri florarii. 

Creeat de designeri florali cu experiență, acest BUCHET UNICAT și colorat va surprinde cu siguranță persoana căreia îi va fi oferit.

Flori în Timișoara realizează BUCHETUL ZILEI, un BUCHET SPECIAL folosind FLORI PROSPETE de sezon și accesorii diferite la fiecare buchet.

 

Deoarece acesta nu este un produs standard imaginile sunt doar cu titlu de prezentare și reprezintă alte buchete ale zilei livrate anterior.

 

Comandă BUCHETUL ZILEI de la singura Florărie Non Stop din Timișoaraflori in timisoara.eu

 

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA. 

 

Dimensiuni aproximative :

- înalțime: 30-45 cm  

- diametru 25-35 cm.

 

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- După ce primiți buchetul tăiați cozile aproximativ 2 cm apoi puneți-l într-o vază cu apă curată în care ați pus continul pliculețului cu hrană pentru flori pe care-l veți primi o dată cu buchetul.

- Nu expuneți buchetul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Schimbați apa din vas odată la 2 zile sau mai repede dacă este posibil ori atunci când apa devine tulbure. Spălați vasul înainte de a reumple cu apa curată.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: