Buchet colorat cu flori de vara

Cod produs: fit9340
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

199,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Colorat precum zilele de vară, acest buchet plin de voie bună va aduce zâmbete și emoție cu siguranță pe chipul celei ce îl va primi. Realizat de florarii noștri cu o combinație cromatică perfectă, cu flori proaspete și aromate, buchetul cu flori de vară este potrivit pentru ai transmite cele mai frumoase urări de ziua aniversară.

Buchetul conține:

- mix floral proaspăt și colorat ( mixul poate să difere în funcție de sezon)

- verdeață 

- accesorii

 

Alege să dăruiești un buchet cu flori de vară de la singura Florărie Non Stop din Timișoara, flori in timisoara.eu suntem siguri că zâmbetele nu v-or întârzia să apăra. 

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARAUTVIN, CHISODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVITA.    

  
Dimensiune aproximativă buchet :

- diametru : 20-30 cm

- inaltime : 25-35 cm

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți buchetul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile schimbați apa din vază, adăugați mâncare florală în cantitatea potrivită volumului de apă și tăiați minim 3 cm din codițele florilor.

Deoarece acesta nu este un produs standard imaginile sunt doar cu titlu de prezentare și reprezintă alte buchete cu flori de vară livrate anterior.

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

**Imaginea este cu titlu de prezentare, culoarea florilor, verdeața și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

***Imaginea este cu titlu de prezentare și nu conține vaza, aceasta o puteți achiziționa din categoria "Cadouri" a site-ului nostru.

Produsele Flori in Timisoara.eu sunt creații de artă florală. Fiecare buchet sau aranjament floral este o reinterpretare artistică a floriștilor noștrii, produsele sunt unicat și sunt special create pentru fiecare client în parte, implicând manufactura.

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: