Boo Hoo Hoo

Cod produs: fit9027
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

* Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

283,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Un dovleac înfricoșător ce o va face să simtă pe deplin sărbătoarea de Halloween. Cu flori albe precum fantomele și flori roșii precum sângele, figurine în formă de liliac și un dovleac pictat manual , acest aranjament floral în dovleac va aduce un spirit înspăimântător în casa ta în seara de Halloween și cu siguranță va atrage fiecare privire asupra lui.

De Halloween dăruiește acest dovleac cu flori înfricoșător iubitei, mamei sau prietenilor și cu siguranță vor petrece o seară de neuitat.

Aranjamentul conține:

- dovleac pictat manual

- burete floral

- 7 trandafiri și miniroze

- 4 germini

- 1 cymbidium

- 2 hypericum

-1 cala alba

- verdeață și frunze decorative

- 2 figurine în formă de liliac

 

Comandă acest dovleac cu flori de Halloween de la singura Florărie Non Stop din Timișoara , flori in timisoara.eu   

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim  LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

Dimensiune aproximativă:

- diametru : 20-30 cm

- inaltime : 20-30 cm

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

Fiind un produs pictat manual acesta trebuie comandat cu cel puțin 24 h înainte de livrare !

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum  cymbidium, hypericum, cala, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, dovleacul , culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: