101 Narcise in vaza

Cod produs: fit9232
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

575,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Atunci când vrei să ieși din tipare și să suprinzi cu cadoul oferit, cauți ceva diferit, special, spectaculos exact ca și acest buchet de 101 narcise proaspete și parfumate așezate cu grijă într-o vază de sticlă decorată cu frunze de aspidistra.

Oferind-i acest buchet de 101 narcise nu îi oferi doar flori ci toată primăvara într-un buchet care cu siguranță o va impresiona.

 

Indiferent de ocazie, dăruiește acest buchet special de 101 narcise prin singura Florărie Non Stop din Timișoaraflori in timisoara.eu 

 

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim  LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

 

Dimensiune aproximativă:

- diametru : 30 - 35 cm

- inaltime : 25 - 30 cm

 

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți buchetul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile schimbați apa din vază, adăugați mâncare florală în cantitatea potrivită volumului de apă și tăiați minim 3 cm din codițele florilor.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: