Povestea Toamnei

Cod produs: fit3222
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

263,00 Lei
Cantitate:
- +
 

A fost odată, tare demult un împărat bătrân care avea numeroși slujitori voinici ca ursul și tari ca piatra. Aceștia își asumau răspunderea asupra unor sute de flori care mai de care mai blânde și mai frumoase. 

Oamenii încă de mult, pe acest bătrân împărat l-au numit Copac, pentru că noaptea stătea de veghe și ziua ținea umbră frumoaselor sale flori. Dar cu trecerea zilelor strajerul a început să piardă câte o frunză, câte două, până când a format un nemaivăzut covor de frunze printre frumoasele flori, astfel oamenii au înțeles că toamna a sosit.

Noi am creat o superbă cutie pentru a sărbătorii venirea toamnei în care am pus flori proaspete în nuanțe de auriu, arămiu, roșu și pentru a oferi un aer vintage am adăugat accesori realizate din ziar.

Aranjamentul conține:

- cutie cartonată

- burete floral

- 4 dianthus

- 4 trandafiri

- 6 germini

- 2 hypericum

- 2 crizanteme

- 1 miniroză

- 1 brasica

- verdeață și accesorii

Comandă acest aranjament floral de toamnă de la singura Florărie Non Stop din Timișoara, flori in timisoara.eu și cu sigurantă iubita sau prieteni tăi vor avea parte de o surpriză placută.

      
Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIȚA.  

 

Dimensiune aproximativă:

- lungime : 15-20 cm

- inaltime : 15-20 cm

 

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum  brasica, dinthus, papav, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, cutia , culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: