Pink Coquet

Cod produs: fit9205
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

299,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Un cadou delicat, dar ce promite să aducă cele mai frumoase zâmbete persoanei ce îl va primii. O cutie cu display, cu o inimioară din trandafiri roz și mini roze albe, verdeață și o surpriză ascunsă în sertarul acesteia, o cutie de Ferrero Prestige și câteva mini sticle de Baileys.

Fie că oferi această cutie cu trandafiri roz de Valentine's Day sau de ziua ei de naștere, cu siguranță va transmite cele mai frumoase sentimente de dragoste.

Aranjamentul conține :

- cutie cartonată cu display

- burete floral

- 11-13 trandafiri și miniroze

- verdeață

- 3 sticle mini Baileys 0.05L

- Ferrero Prestige 246 gr

 

Comandă această cutie cu trandafiri roz si albi, Ferrero Prestige si Baileys de la singura Florărie Non Stop din Timișoara , flori in timisoara.eu   

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim  LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

Dimensiune aproximativă:

- lățime: 20-25 cm

- înălțime : 15-20 cm

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum eucalipt, miniroze, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, cutia , culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: