Buchet cu lalele albe

Cod produs: fit9072
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Ambalaj Floral:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

293,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 Încă din antichitate lalele au fost unele dintre cele mai apreciate flori dar puțini știu ce necazuri au provocat acestea. În anul 1635 olandezii au avut ceea mai mare creștere economică datoria acestor flori pe care pur și simplu le adorau, pe aceea vreme erau câmpuri intregi de diferite soiuri de lalele, când erau tăiate erau așezate în cele mai prețioase vaze, deveniseră mai venerate decât zei în antichitate. De asemenea începând cu acest an aceștia au crescut formidabil de mult prețul bulbilor de lalea și aveau un real succes în comerțul internațional până în anul 1637, când în februarie, brusc prețul acestora scade și produce o criză econimica în Provincile Unite sau Olanda de astăzi, ulterior prețul acestor prețioase flori revine la normal și comerțul continuă până în zilele noastre. 
  
 Surprinde-ți iubita, soția sau persoana dragă cu un superb buchet cu lalele albe și miniroze roz, un contrast feminim cu care nu poți da greș, acesta fiind potrivit pentru orice eveniment pe care îl sărbătoriți. 
  
 Buchetul conține: 
  
-8 miniroze  
  
-17 lalele
  
-verdeață 
  
 Dăruieste-i un cadou special adăugand langă aceast buchet delicat cu lalele albe și miniroze o sticlă de vin importat direct din Spania , cadourile perfecte le găsesti la singura Florărie NON STOP din TIMIȘOARA .  
            
 Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHISODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVITA.   

 
 *Imaginea este cu titlu de prezentare, nuanța florilor poate să difere în funcție de stocul disponibil ( ex : roz mai deschis, roz mai închis ) 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: