Zambet de Mai

Cod produs: fit9038
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

132,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 Zâmbește, viața e frumoasă și colorată în același timp atunci când iubești. Atunci când ești lângă ea soarele îți zâmbește iar noi am transpus această stare într-o cutie cochetă, cu trandafiri și miniroze scăldate în calde raze de auriu și portocaliu. 
  
 Firele răzlețe de solidago răsar măreț dintre trandafiri galbeni și crează impresia de mișcare ,ca și cum vântul cald de Mai ar bate printre aceste minunate flori, cine nu ar admira-o și ar prețui-o ? 
  
 Dăruiește-i această cutie plină de speranța și iubire, plină de soare și verdeață sau mai bine zis plină de zâmbetul ei gingaș. 
  
 Aranjamentul conține : 
  
-cutie cartonată 
  
 -burete floral 
  
-5 trandafiri 
  
 -2 miniroze 
  
 -2 solidago 
  
 -verdeață 
  
 -accesorii 
  
   Dăruieste persoanei dragi această cutie cu trandafiri galbeni și miniroze portocalii de la singura Florărie NON STOP din TIMIȘOARA , cu sigurantă ea va îndrăgii cadoul tău. 
          
   Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHISODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRA
VIȚA
 .    
  
 
* Acest aranjament conține flori de sezon precum solidago etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, cutia , culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: