Plic cu Trandafir Criogenat

Cod produs: fit9027
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege culoare trandafir criogenat:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

199,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 Încă din vremuri de demult cele mai frumoase scrisori de dragoste ajungeau în plicuri cochete, parfumate și câteodată pline de pupici, noi am dorit să îmbinăm aceste frumoase timpuri cu momentele moderne în care trăim și am creat acest aranjament cochet într-o cutie cartonată în formă de plic, în care am adăugat globuri în culori glam dar vedeta acestui aranjament este cu siguranță trandafirul criogenat nemuritor xxl ce stă gingaș chiar în mijlocul acestuia. 
  
 Din păcate oamenii nu mai obișnuiesc să trimită scrisori în plic, dar poți trimite acest plic cu trandafir criogenat oricărei persoane dragi atunci când vrei să le faci o super surpriză
  
 Aranjamentul conține : 
  
-plic cartonat 
  
-burete floral 
  
-1 trandafir criogenat nemuritor xxl 
  
-accesorii 
  
 Pentru a oferi un cadou de neuitat comandă acum de la singura Florărie Non Stop din Timișoara acest plic cu trandafir criogenat nemuritor XXL.     
            
  Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHISODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVITA.    
  
  Trandafiri criogenati sau nemuritori au o perioadă de viată între 1-5 ani garantați în condiții optime, fără a fi supuși lumini directe, fără a fi supuși umidităti de nici un fel, fără a fi atinși direct pe petale. Respectând aceste condiții aceștia pot rezistă pană la 25 de ani.  
  
  
 *Imaginea este cu titlu de prezentare, nuanța florilor ( ex: roz mai deschis, roz mai închis) și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil .   

 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: