Culori de primavara

Cod produs: fit9231
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

159,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Culori de primăvară, un aranjament floral creat într-un vas de sticlă dintr-un mix colorat și parfumat de flori de primăvară, narcise, lalele, iris, gerbera, solidago, etc. 
  
Cadoul perfect de 1 sau 8 Martie pe căre îl poate primi o doamnă sau domnisoară în aceste zile.  
  
Alege un aranjament cu flori de primăvară perfect pentru persoană iubită de la singură Florărie Non Stop din Timișoara , îți garantăm că atunci când îl va primi chipul și inima 
îi vor zâmbii. 

   

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim  LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

 

Dimensiune aproximativă aranjament floral:

- diametru : 15-25 cm

- inaltime :15-25 cm

 

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

 

Deoarece acesta nu este un produs standard imaginile sunt doar cu titlu de prezentare și reprezintă alte aranjamente livrate anterior.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum  narcise, iris, lalele, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

***Imaginea este cu titlu de prezentare, vasul , culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: