Vin, tort si flori

Cod produs: fit9246
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Mesaj Scurt Tort:
* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

719,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Zi onomastică sau de nume, nașterea unui copil, o nuntă la care nu poți să ajungi sau pur și simplu atunci când vrei să surprinzi plăcut o persoană dragă alege să dăruiești acest cadou spectaculos compus dintr-un tort, un aranjament floral cochet și o sticla de vin în cutie de lemn.

Perfect pentru toate gusturile tortul 4 anotimpuri din acest pachet este format din 4 compoziții diferite divizate în 4 părți egale pentru a satisface și cele mai pretențioase gusturi, aranjamentul floral realizat într-un vas de lemn în culori diafane, cu nuate de alb și galben potrivit pentru orice vârstă și să nu uităm de vedeta acestui pachet o sticlă de vin din 2005 cu sigiliu de ceară, număr de serie și o cutie de lemn spectaculoasă.

Pachetul conține :

- aranjament floral în vas de lemn cu trandafiri, orhidee, frezie, etc

- tort 4 anotimpuri , ambalat, greutate 1- 1,5 kg

- vin alb dulce, Grasă de Cotnari în cutie de lemn.

 

Comandă aceast pachet cu vin, tort si flori de la singura Florărie Non Stop din Timișoara și cu sigurantă iubita, soția, mama sau prieteni tăi vor avea parte de o surpriză incantătoare.     

      
Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHI
ȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIȚA.  

 

Dimensiune aproximativă:

- diametru : 15-20 cm

- inaltime : 15-20 cm

 

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

Deoarece acest pachet conține un produs de patiserie proaspăt trebuie comandat cu cel puțin 24 h înainte de data livrării .

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum  orhidee, , frezie, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, vasul , culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: