Buchet bujori si lalele

Cod produs: fit9335
Disponibilitate: Out Of Stock
* Ambalaj Floral:

* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

264,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Diafan, în nuanțe calde de roz și alb, buchetul cu bujori și lalele este unul din cele mai apreciate atât pentru colorit cât și pentru parfum. Având în compoziție una din cele mai iubite flori, bujorul , acest buchet cu bujori roz îi va face ziua perfectă celei ce îl va primii.

Buchetul conține :

-mix floral cu bujori și flori multicolore ( mixul floral poate să difere în funcție de sezon)

- verdeață

- accesorii

Alege să dăruiești un buchet cu bujori și lalele de la singura Florărie Non Stop din Timișoara suntem siguri că zâmbetele nu v-or întârzia să apăra. 

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARAUTVIN, CHISODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVITA.    

  
Dimensiune aproximativă buchet :

- diametru : 30-40 cm

- inaltime : 25-35 cm

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți buchetul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile schimbați apa din vază, adăugați mâncare florală în cantitatea potrivită volumului de apă și tăiați minim 3 cm din codițele florilor.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

**Imaginea este cu titlu de prezentare, culoarea florilor, verdeața și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

***Imaginea este cu titlu de prezentare și nu conține vaza, aceasta o puteți achiziționa din categoria "Cadouri" a site-ului nostru.

Produsele Flori in Timisoara.eu sunt creații de artă florală. Fiecare buchet sau aranjament floral este o reinterpretare artistică a floriștilor noștrii, produsele sunt unicat și sunt special create pentru fiecare client în parte, implicând manufactura.

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: