Raze de soare

Cod produs: fit8473
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

271,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Floarea soarelui este o floare apreciată de cele mai multe femei, o floare la fel de importantă precum razele soarelui, o floare ce aduce căldură și tandrețe.

Anul acesta culorile apreciate sunt culorile pastelate astfel noi am creat o cutie deosebită cu flori în aceste culori, o cutie ce conține crini , miniroze, trandafiri, frezii și punctul de interes îl reprezintă florile de floarea soarelui.

Atunci când va primi această cutie zâmbetul ei va fi măreț, culorile îi vor invada privirea și îi vor transmite cele mai frumoase cuvinte alese cu mare grija de tine.

Aranjamentul conține :

- cutie cartonată

- burete floral

- 1 crin

- 5 floarea soarelui

- 4 frezii

- 2 miniroze

- 1 crizantemă

- 6 trandafiri

- verdeață

Comandă această cutie cu floarea soarelui de la singura Florărie Non Stop din Timișoara , flori in timisoara.eu   

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim  LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

Dimensiune aproximativă:

- diametru : 25-30 cm

- inaltime : 25-35 cm

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum  floarea soarelui, crin, frezie, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, cutia , culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: