Aranjament Feminin

Cod produs: fit900
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege Modelul:

* Alege culoarea vasului:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

175,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Plin de feminitate și eleganță, aranjamentul feminin va fii cadoul adorat de toate doamnele și domnișoarele ce îl vor primi. Realizat într-un vas de ceramică în culori pastelate, cu flori de sezon și trandafiri, aranjamentul feminin va aduce un plus de iubire și bucurie persoanei ce îl va primi, acasă sau la birou cu siguranță surpriza va fii la fel de mare.

Aranjamentul feminim se poate realiza în două dimensiuni pentru a se potrivit perfect cu evenimentul la care dorești să îl dăruiești.

Aranjament Deluxe conține :

- vas ceramic

- burete floral

- 4 trandafiri

- 2 miniroze

- 2 frezii

- celosia

- dalii

- mix verdeață și flori de sezon

Dimensiune aproximativa Aranjament Deluxe  :

- lungime : 30 - 40 cm

- înălțime : 15- 20 cm

Aranjamentul Premium conține:

- vas ceramic

- 3 trandafiri

- 1 miniroza

- 1 frezie

- celosia

- dalii

- mix verdeață și flori de sezon

Dimensiune aproximativă Aranjament Premium  :

- lungime : 15 20 cm

- înălțime : 15- 20 cm

Indiferent de ocazie, dăruiește acest Aranjament feminin prin singura Florărie Non Stop din Timișoara, flori in timisoara.eu 

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim  LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

În imaginea de prezentare produsul afișat este aranjamentul Deluxe.

 

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum dalie, frezie, celosia, zinnia, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, vasul, culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Produsele Flori in Timisoara.eu sunt creații de artă florală. Fiecare buchet sau aranjament floral este o reinterpretare artistică a floriștilor noștrii, produsele sunt unicat și sunt special create pentru fiecare client în parte, implicând manufactura.

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: