Creioane colorate cu flori roz

Cod produs: fit1369
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

155,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Indiferent de vârsta pe care o avem o parte din sufletul nostru rămâne copil și ne bucurăm de orice este colorat și vesel , precum creioanele colorate cu care ne-am petrecut mare parte din copilărie.

Noi ne-am dorit să iți aducem aminte dinou de copilărie și am creat acest aranjament din flori în nuanțe de roz și alb într-un suport din creioane colorate.

Poți dărui acest aranjament unei persoane dragi indiferent de vârstă cu orice ocazie, cu siguranță îi va însenină ziua și sufletul.

Aranjamentul conține:

- suport realizat manual din creioane colorate 

- burete floral

- mix din flori multicolore ( mixul floral poate să difere în funcție de sezon)

- verdeață și accesorii

 

Indiferent de ocazie, dăruiește acest aranjament cu creioane colorate prin singura Florărie Non Stop din Timișoara, flori in timisoara.eu 

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim  LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

Dimensiune aproximativă:

- diametru 10-20 cm

- inaltime : 10 - 20 cm

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum  cymbidium, dianthus, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, vasul, culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: