Zambet Colorat

Cod produs: fit9167
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

247,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Nimic nu se compară cu zâmbetul larg atunci când o surprinzi, dar mai ales atunci când primește în dar un aranjament special de flori. Realizat într-o cutie cu aer vintage, cu flori proaspete în culori vesele și o cutie jucăușă de ciocolată belgiană, aranjamentul floral zâmbet colorat este alegerea ideală atunci când vrei să aduci un zâmbet dulce pe chipul ei.

Aranjamentul conține :

- cutie ciocolată belgiană cu lapte 90 g

- cutie cartonată

- burete floral

- 19 - 23 fire flori și verdeață

- accesorii

Oferă acest aranjamentul floral zambet colorat  doar cu ajutorul nostru, cei de la flori in timisoara.eu , singura Florărie Non- Stop din Timișoara

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim  LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

Dimensiune aproximativă:

- lungime : 25-35 cm

- inaltime : 30-40 cm

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum frezie, zinnia, solidago, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, cutia, culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Produsele Flori in Timisoara.eu sunt creații de artă florală. Fiecare buchet sau aranjament floral este o reinterpretare artistică a floriștilor noștrii, produsele sunt unicat și sunt special create pentru fiecare client în parte, implicând manufactura.

 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: