Sentimental

Cod produs: fit7596
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

231,00 Lei
Cantitate:
- +
 

Rozul este una dintre cele mai romantice și afective culori, studile au arătat că această culoare induce persoanei ce o privește sentimente de pace, liniște și dragoste.

Plecând de la aceste sentimente florari noștri au creat această cutie cu flori în diverse nuanțe de roz oferite de florile de dianthus și trandafiri printre care am strecurat discret flori de lisianthus și nuanțe puternice de mov  pentru a creea un contrast perfect.

O astfel de cutie cu flori roz poate fi cadoul ideal pentru diverse ocazii cum este ziua onomastică sau aniversară, pentru a transmite felicitările tale unei proaspete mămici ce a născut o fetiță, pentru iubită sau soție, pentru mama sau soacră sau pur și simplu îl poți dărui unei persoane ce iubește culoarea roz.

Aranjamentul conține:

- cutie cartonată

- burete floral

- 17-27 fire de flori și verdeață ( mixul floral poate să difere în funcție de sezon și disponibilitate )

- accesorii

Oferă-i cel mai frumos aranjament cu flori roz, Sentimental , prin singura Florărie Non - Stop din Timișoaraflori in timișoara.eu 

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

Dimensiuni aproximative :

înalțime: 30-40 cm 

- lungime 25-35 cm.

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest produs conține flori de sezon precum dianthus, lisianthus, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, cutia , culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Produsele Flori in Timisoara.eu sunt creații de artă florală. Fiecare buchet sau aranjament floral este o reinterpretare artistică a floriștilor noștrii, produsele sunt unicat și sunt special create pentru fiecare client în parte, implicând manufactura.

 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: