Carte cu flori roz

Cod produs: fit9005
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

198,00 Lei
Cantitate:
- +
 

 Un gest de tandrețe și generozitate poate fi dovedit cu ușurință cu acest aranjament. Numeroasele flori în nuanțe de roz o vor face să se simtă ca o prințesă iar verdele crud îi va aduce un strop de prospețime în fiecare moment în care va privi acest aranjament în formă de carte. 
  
 De obicei toți știm proverbul "dacă ai carte, ai parte", dar atunci când primești o astfel de carte plină cu flori care mai de care precum trandafiri, frezii, orhidee, etc cu siguranță vei avea parte de cele mai calde zâmbete și cea mai frumoasă zi din ultimul timp. 
  
 Dăruiește cu drag această carte cu trandafiri unei persoane dragi fie ea prietenă, iubită, soție și de ce nu un partener de business apropiat iar gestul tău va fi mai mult decât apreciat. 
  
 Aranjamentul conține : 
  
-carte cartonată 
  
-burete floral 
  
 -5 trandafiri si miniroze
  
 -1 cymbidium 
  
-1 lisianthus 
  
-2 dianthus

-1 germini

-2 frezii 

-verdeață si accesorii
  

Comandă aceasta carte cu flori roz de la singura Florărie Non Stop din Timișoara și cu sigurantă cadoul pentru ea va fi foarte apreciat.  

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVITA.  
    

Dimensiune aproximativă aranjament mediu:

- diametru: 20-25 cm

- inaltime : 25-30 cm

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum  orhidee, dianthus, bouvardia, frezie, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare,cutia , culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: