Simfonie de toamna

Cod produs: fit558
Disponibilitate: Out Of Stock
* Momentul din zi pentru livrare:

* Alege localitatea de destinație:

Scrie-i un mesaj, este gratuit!:

222,00 Lei
Cantitate:
- +
 

O multitudine de culori crează o simfonie de toamnă aranjată cu grijă și dragoste într-un dovleac parcă desprins din cărțile cu basme și povesti ale copilăriei.

Cu siguranța  toți ne amintim bucuria când ne priveam tați sau bunici sculptând un dovleac în care ne punea o lumânare și aveam cel mai frumos felinar. Noi ne dorim să vă oferim noi amintiri creeand acest dovleac plin cu flori colorate precum trandafiri, germini și frezii, un cadou ce poate fi oferit pur și simplu fară o ocazie specială.

Aranjamentul conține :

- 3 trandafiri

- 3 germini

- 3 frezii

- 3 greentrick

- 3 lalele

- dovleac natural

- burete floral

- verdeață

 

Comandă acest dovleac cu flori de toamnă de la singura Florărie Non Stop din Timișoara , flori in timisoara.eu   

Deoarece prețuim fiecare client și timpul tău contează pentru noi îți oferim  LIVRARE GRATUITĂ în TIMIȘOARA, UTVIN, CHIȘODA, GIROC, GHIRODA și DUMBRĂVIŢA.  

Dimensiune aproximativă:

- diametru : 20-30 cm

- inaltime : 20-30 cm

Pentru a vă bucura cât mai mult de prospețimea florilor vă rugăm să respectați următoarele recomandări :

- Nu expuneți aranjamentul la soare și pe cât posibil așezați-l departe de surse de căldură sau lumină.

- Odată la 2 zile adaugați aprox. 10-30 ml apă proaspătă prin mijlocul aranjamentului fară a uda florile pentru a menține buretele floral umed.

 

* Florile pe care le folosim sunt întotdeauna proaspete, iar în unele cazuri ele pot fi sub formă de boboci. Aceștia se vor deschide în 24-48 de ore, dacă în încăpere sunt între 23 și 25 de grade Celsius. În acest caz, persoana care va primi acest buchet se poate bucura mult mai mult de prospețimea lui!

** Acest aranjament conține flori de sezon precum  lalele, greentrick, frezie, lalea, etc , în cazul în care acestea nu sunt pe stoc se vor înlocui cu altele egale sau mai mari ca valoare păstrându-se culoarea. În cazul în care nu sunteți de acord cu această înlocuire, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora.  

**Imaginea este cu titlu de prezentare, dovleacul , culoarea florilor și accesorile pot să difere în funcție de stocul disponibil. În cazul în care nu sunteți de acord cu aceaste înlocuiri vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda pentru a verifica disponibilitatea acestora. 

Scrie o recenzie

Nume:


Recenzie: Nota: HTML nu este interpretat!

Rating: Prost           Bun

Introdu codul in casuta urmatoare: